τα νέα μας

Σύναψη συμφωνίας συνεργασίας της TOTTIS-BINGO με τη METRON LOGISTICS

 • [ 26 Απριλίου 2017 ]

  Νέα συμφωνία συνεργασίας ανακοινώνει η METRON LOGISTICS στον τομέα του τροφίμου με την TOTTIS- BINGO AEΒΕ.

  Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορά την αποθήκευση και την πανελλαδική διανομή σε συνθήκες ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου για τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων γκοφρέτας και κρουασάν της TOTTIS-BINGO AEBE, όπως οι γνωστές μάρκες Serenata, Κουκουρούκου, Amaretti, κρουασάν Champion κ.ά.

  Οι εξαιρετικές συνθήκες αποθήκευσης που παρέχει η METRON LOGISTICS μέσα από την ορθή θερμοκρασιακή διαχείριση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των εμπορευμάτων, συντελούν στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας TOTTIS-BINGO. Παράλληλα, η κατάλληλη προετοιμασία, αλλά και οι προγραμματισμένες αποστολές σε καθορισμένες ώρες, με ειδικά οχήματα που διαθέτουν κλειστούς θαλάμους (κόφες) ή θαλάμους υποβοηθούμενα ελεγχόμενης θερμοκρασίας (δυνατότητας 4 θερμοκρασιακών συνθηκών), αποτελούν εχέγγυο για την άριστη μεταφορά των εξαιρετικών προϊόντων γκοφρέτας και κρουασάν της TOTTIS-BINGO.
   

  Από το νέο κέντρο διανομής της METRON LOGISTICS στην Κάντζα Αττικής καλύπτονται οι ανάγκες της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, της Εύβοιας, της Στερεάς και των νησιών, ενώ από τις εγκαταστάσεις της METRON NORTH στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνται οι περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, η Θράκη και η Θεσσαλία.

  Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα, καθώς και πιστοποιήσεις για τη λειτουργία της από τον Οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS.
   

  Με εμπορευματικά κέντρα στον Ασπρόπυργο, την Κάντζα Αττικής και στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, καθώς και 45 περιφερειακά HUBS σε όλη την επικράτεια, η METRON LOGISTICS διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα αποθήκευσης και διανομής Πανελλαδικά. Αποτελεί δε, το μεγαλύτερο ενιαίο δίκτυο διανομής LTL (σε διακινούμενο όγκο ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου και σε αριθμό σημείων παράδοσης) της χώρας μας.