τα νέα μας

Η Metron Logistics αναλαμβάνει την πανελλαδική διανομή της Παπαστράτος

 • [ 21 Φεβρουαρίου 2017 ]

  Στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρεία Παπαστράτος, μέλος του Ομίλου PHILIP MORRIS INTERNATIONAL (ΡΜΙ), προχώρησε η Metron Logistics.

  Συγκεκριμένα, η Metron Logistics αναλαμβάνει το έργο της διανομής των καπνικών προϊόντων της Παπαστράτος από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο προς το σύνολο των εν Ελλάδι διανομέων της.

  Λίγα λόγια για την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
  Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, 86 χρόνια μετά την ίδρυσή της, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Η μητρική εταιρεία Philip Morris International απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής παραγωγής καπνών. Με νέα έδρα από το 2009 στον Ασπρόπυργο, όπου
  στεγάζονται οι κεντρικές παραγωγικές και διοικητικές εγκαταστάσεις της και κέντρο αποθήκευσης στο Αγρίνιο, η εταιρεία απασχολεί συνολικά άμεσα και έμμεσα 800 εργαζόμενους. Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης διεθνούς επιχείρησης με την ελληνική ταυτότητα μίας ιστορικής εταιρείας με μακρά διαδρομή στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας.

  Λίγα λόγια για τη METRON LOGISTICS ΑΕ
  Η METRON LOGISTICS συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες εταιρίες 3PL της Ελλάδας και είναι ηγέτιδα στο groupage φορτίο (LTL) στις εθνικές μεταφορές. Οι πιστοποιήσεις από τον Ελληνικό Νηογνώμονα και τον διεθνή οργανισμό TUV Austria Hellas επιβεβαιώνουν την εξαιρετική απόδοση και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη σε υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας.


  Κάντε Like https://el-gr.facebook.com/metronlogistics.eu/
  Ακολουθήστε μας https://www.linkedin.com/company/metron-logistics