τα νέα μας

Η METRON LOGISTICS συμμετέχει στον ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ της UNICEF

 • [ 9 Δεκεμβρίου 2015 ]

  Καθώς η μεταναστευτική και προσφυγική κρίση εντείνεται, οι ανάγκες για στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους αυξάνουν απειλητικά. Μόνο στη χώρα μας έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, περισσότεροι από 560.000 πρόσφυγες με το 64% να προέρχονται από την Συρία.

  Παρότι ως χώρα περνάμε αρκετά δύσκολα σε μια κρίση που κρατάει περισσότερα από 6 χρόνια, στεκόμαστε ανθρώπινα δίπλα σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που προσπαθούν να ξεφύγουν από έναν πόλεμο φανατισμού και μισαλλοδοξίας με χιλιάδες θύματα.

  Σε αυτή την πρόσκληση για βοήθεια από τη UNΙCEF απαντήσαμε θετικά ως METRON LOGISTICS και συμμετέχουμε ενεργά στον ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην ΕΡΤ.

  Κάτω από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μεταφορά όλων των ειδών πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τους πρόσφυγες και προέρχονται από τους Δήμους Αχαρνών, Αγίου Δημητρίου, Βριλησσίων και Χαϊδαρίου με τελικό προορισμό το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Ελληνικό.

  Απαντάμε θετικά σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά.