τα νέα μας

Η Metron Logistics αναλαμβάνει τη διανομή της Χρυσά Αυγά στη Β. Ελλάδα

 • [ 24 Νοεμβρίου 2015 ]

  Με ξεχωριστά πλεονεκτήματα τη διανομή σε πανελλαδικό επίπεδο με ελεγχόμενη θερμοκρασία 15-20◦C, την ταχύτητα και την ασφάλεια, σε φορτίο υπό ψύξη αλλά και ξηρό φορτίο, η Metron Logistics αναλαμβάνει τη διανομή της Εταιρείας Χρυσά Αυγά για τη Β. Ελλάδα.

  Η Χρυσά Αυγά είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φρέσκων αυγών με νέα καινοτομικά προϊόντα (ασπράδι αυγού, ομελέτες, κ.ά.). Διαθέτει πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 22000:2005, HACCP και IFS, βιολογικής Γεωργίας ΔΗΩ και AGROCERT για άψογο έλεγχο της υψηλής ποιότητας, καθώς και πιστοποίηση «GMO FREE» για μη χορήγηση γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών.

  Η Metron Logistics δίνει έμφαση στην Ελληνική περιφέρεια με «στόλο» συνεργαζομένων οχημάτων διανομής ο οποίος διαθέτει ειδικούς χώρους διαφόρων θερμοκρασιών συμπεριλαμβανομένων κλιματιζόμενων χώρων 15-20◦C, ψυγείων 2-4◦C και κατάψυξης -18◦C με καταγραφικά συστήματα θερμοκρασιών, ανοίγματος-κλείσιμου θύρας θαλάμου, κατανάλωσης καυσίμων, λειτουργίας του ψυκτικού θαλάμου κ.ά. Στόχος είναι ο πλήρης έλεγχος στη διανομή και η κάλυψη των διανεμητικών αναγκών όλης της επικράτειας.

  Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής παρακολούθησης της μεταφοράς και διανομής 24 ώρες το 24ωρο (REAL TIME) με στόχο τη καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση των παραδόσεων.

  Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα. Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού αποδεικτικού παράδοσης Proof of Delivery (P.O.D.) για τους πελάτες της.