τα νέα μας

Τα έπιπλα ΟΙΚΙΑ-EUROSOFA στο χώρο σας από τη METRON LOGISTICS

 • [ 22 Σεπτεμβρίου 2015 ]

  Διευρύνει τις συνεργασίες της η METRON LOGISTICS με τη σύναψη συμφωνίας για αποθήκευση και Πανελλαδική διανομή των προϊόντων της γνωστής εταιρείας επίπλων ΟΙΚΙΑ-EUROSOFA.

  Η METRON LOGISTICS ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αναφορικά με την αποθήκευση, το μεταφορικό έργο και τη διανομή επίπλων. Προσθέτει έτσι μια αξιόπιστη και υγιή Ελληνική εταιρεία, την ΟΙΚΙΑ-EUROSOFA, στο πελατολόγιό της παρέχοντας βέλτιστες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας.

  Η ΟΙΚΙΑ-EUROSOFA είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ευρωπαϊκή και την Ελληνική αγορά επίπλου. Διακρίνεται για τη μεγάλη γκάμα επιλογών προς τον καταναλωτή σε σαλόνια, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες κι όλο το φάσμα της επίπλωσης ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

  Η διαχείριση των ογκωδών προϊόντων έχει τις δικές της απαιτήσεις και συνεπάγεται τεχνογνωσία, άρτιο εξοπλισμό και υψηλή ποιότητα εργασίας προκειμένου τα έπιπλα να φτάσουν σε άριστη κατάσταση στον τελικό παραλήπτη που είναι ο καταναλωτής. Η METRON LOGISTICS διακρίνεται στο χώρο για το σύνολο των υπηρεσιών της, εξ ου κι η επιλογή από την ΟΙΚΙΑ-EUROSOFA για την ανάληψη της αποθήκευσης και Πανελλαδικής διανομής ως 3PL.

  Η METRON LOGISTICS με προηγμένο εξοπλισμό στους αποθηκευτικούς της χώρους, με τη χρήση στόλου ο οποίος είναι εφοδιασμένος με υψηλής τεχνολογίας συστήματα εποπτείας κατά τη μεταφορά, καθώς και POD κατά την παράδοση αποτελεί στρατηγική επιλογή για την OIKIA – EUROSOFA η οποία αναζήτησε και βρήκε στη METRON LOGISTICS τον αξιόπιστο συνεργάτη για υπηρεσίες LOGISTICS.