τα νέα μας

Αποθήκευση και Διανομή των γνωστών παγωτών Mövenpick από τη Metron Logistics

 • [ 17 Μαΐου 2015 ]


  3PL Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ι. Μηλόπουλος Ε.Π.Ε., εισαγωγέας και αντιπρόσωπος του κορυφαίου ελβετικού οίκου παγωτού Mövenpick, με τη METRON LOGISTICS

  Μια νέα συμφωνία συνεργασίας στον τομέα των τροφίμων ανακοινώνει η METRON LOGISTICS με την εταιρεία Ι.Μηλόπουλος Ε.Π.Ε. η οποία αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τα ελβετικά παγωτά Mövenpick. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας των γνωστών ελβετικών αριστουργημάτων γαστρονομικής έμπνευσης Mövenpick που αφορούν στην αποθήκευση και διανομή ξηρού φορτίου, καθώς και προϊόντων κατάψυξης στην Αττική.

  Ο κορυφαίος ελβετικός οίκος γαστρονομίας Mövenpick εξελίσσει ήδη από τη δεκαετία του '60 την τέχνη του παγωτού, προσφέροντας φημισμένες δημιουργίες απαράμιλλης ποιότητας και ελβετικής τελειότητας που γεννήθηκαν από μεγάλους σεφ στα πιο καταξιωμένα εστιατόρια της Ελβετίας. Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσε να επιλέξει άλλο συνεργάτη στην αποθήκευση και διανομή από τη METRON LOGISTICS.

  Το τρόφιμο ως εμπόρευμα χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή προσοχή στην διαχείρισή του. Η METRON LOGISTICS διακρίνεται για την αμεσότητα και την ποιοτική διαχείρισης των τροφίμων σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής της αλυσίδας.
  Οι αποθηκευτικοί χώροι διαφόρων θερμοκρασιών και τα ξεχωριστά πυροδιαμερίσματα, πάντα με βάση τις προδιαγραφές που θέτουν οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί, εξασφαλίζουν τον τρόπο αποθήκευσης των ιδιαίτερα ευαίσθητων τροφίμων που εμπορεύεται η εταιρεία Ι.Μηλόπουλος Ε.Π.Ε.. Παράλληλα, τα ειδικά οχήματα διανομής με καταγραφικά θερμοκρασιών και λοιπών κινήσεων προσφέρουν πλήρη έλεγχο στην διανομή και άριστη ποιότητα κατά την παράδοση.

  Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα. Από τον Οκτώβριο του 2014 παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού αποδεικτικού παράδοσης Proof of Delivery (P.O.D.) για τους πελάτες της.