τα νέα μας

Αποκλειστική συνεργασία αποθήκευσης και διανομής της Κρητών Άρτος από τη METRON LOGISTICS

 • [ 10 Μαρτίου 2015 ]

  Συνεχίζoντας την ενίσχυση του πελατολογίου της στον κλάδο τροφίμων και ποτών η METRON LOGISTICS προχώρησε στη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρεία προϊόντων αρτοποιίας, Κρητών Άρτος.

  Πρόκειται για την αποκλειστική συνεργασία αποθήκευσης και διανομής των επωνύμων προϊόντων της Κρητών Άρτος σε πελάτες και συνεργάτες της, σε όλη την Ελλάδα.

  Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της METRON LOGISTICS, κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, «Είναι σαφές ότι η εταιρεία μας με σαφή προσανατολισμό στις επενδύσεις παρέχει μια σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών που λειτουργούν προς όφελος τόσο του πελάτη μας όσο και των δικών του πελατών. Για τη METRON LOGISTICS ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος, επενδύουμε στο μέλλον και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Για αυτό ξεχωρίζουμε».

  Ο Εμπορικός Διευθυντής της Κρητών Άρτος κ. Χρήστος Κατσούλας, αναφερόμενος στην επικείμενη συνεργασία δήλωσε «Στην εταιρία μας, έχοντας σημαντικά πλάνα ανάπτυξης για τα προϊόντα μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, χρειαζόμαστε στρατηγικό και αξιόπιστο συνεργάτη για να αναθέσουμε την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων μας. Θεωρούμε ότι η συνεργασία με τη Metron Logistics ανταποκρίνεται στο στόχο αυτό».

  Η Κρητών Άρτος ιδρύθηκε το 2004 και σήμερα διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων αρτοποιίας υψηλής ποιότητας, με βάση την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή. Η παραγωγική διαδικασία λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας HACCP ΕΛΟΤ 1416, IFS Higher Level και BRC.

  H Κρητών Άρτος συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες Super Μarkets στην Ελλάδα, ενώ αναπτύσσει τις πωλήσεις της και εκτός Ελλάδος. Από το Φεβρουάριο του 2009, η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στην ΕΝ.Α.

  Η επιλογή της METRON LOGISTICS ως 3PL συνεργάτη στην αποκλειστική αποθήκευση και διανομή έγινε σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Κρητών Άρτος, καθώς τα προϊόντα της δεν απευθύνονται μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών που ξεπερνούν τα Ευρωπαϊκά σύνορα.

  Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα. Από τον Οκτώβριο του 2014 παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού αποδεικτικού παράδοσης Proof of Delivery (P.O.D.) για τους πελάτες της.

  Με προηγμένους αποθηκευτικούς χώρους και φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα ειδικών προδιαγραφών (EURO 5/ EURO 6) η METRON LOGISTICS συνδράμει ουσιαστικά στην άριστη παράδοση των προϊόντων της Κρητών Άρτος σε όλη την Ελλάδα.