τα νέα μας

OK! ANYTIME στη διανομή με την υπογραφή της METRON LOGISTICS

 • [ 21 Φεβρουαρίου 2015 ]

  Με μια νέα συμφωνία συνεργασίας ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των πελατών της η METRON LOGISTICS, καθώς αναλαμβάνει τη διανομή των γνωστών καταστημάτων OK! ANYTIME MARKETS.

  Η ΟΚ! ANYTIME MARKETS επέλεξε τη METRON LOGISTICS για το απαιτητικό κομμάτι της διανομής τροφίμων και ποτών στα καταστήματα που διαθέτει στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη που συνθέτουν τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας.

  Τα OΚ! είναι καταστήματα τροφίμων 65-90 τετραγωνικών που πουλάνε γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι το ωράριο λειτουργίας τους, καθώς είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 8:00 έως 23:00.

  Με τους προηγμένους αποθηκευτικούς χώρους και τα φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα ειδικών προδιαγραφών (EURO 5/ EURO 6) η METRON LOGISTICS προμηθεύει καθημερινά τα OK! ANYTIME Markets με προϊόντα που παραδίδονται σε άριστη κατάσταση.

  Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα. Από τον Οκτώβριο του 2014 παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού αποδεικτικού παράδοσης Proof of Delivery (P.O.D.) για τους πελάτες της.