τα νέα μας

Φαντασία, Γεύση & Πάθος από την PERFETTI-VAN MELLE σε συνεργασία με τη METRON LOGISTICS

 • [ 16 Φεβρουαρίου 2015 ]

  Σε μια νέα σημαντική στρατηγική συμφωνία συνεργασίας προχωρά ο Όμιλος METRON LOGISTICS με την πολυεθνική εταιρεία PERFETTI-VAN MELLE η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και της τσιχλοποιίας.

  Γνωστότερες μάρκες που διατίθενται στην ελληνική αγορά από την PERFETTI-VAN MELLE είναι μεταξύ άλλων η MENTOS, τα CHUPA CHUPS και η σειρά VIVIDENT.
  Ο πολυεθνικός κολοσσός PERFETTI-VAN MELLE εμπιστεύεται τον Όμιλο METRON LOGISTICS για την Πανελλαδική διανομή των προϊόντων του τόσο λόγω των προηγμένων εγκαταστάσεων που διαθέτει η METRON LOGISTICS, όσο και λόγω των άρτιων υπηρεσιών που προσφέρει στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η ΜΕTRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα, ενώ παράλληλα είναι από τις λίγες εταιρείες πανελλαδικά που διαθέτουν σύστημα POD (Proof of Delivery) για τους πελάτες της.

  Η METRON LOGISTICS παραλαμβάνει καθημερινά από τις εγκαταστάσεις της PERFETTI-VAN MELLE στην Αττική και παραδίδει χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές διανομής στη Θεσσαλονίκη, σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, και σε όλη την υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια.

  Με κυκλοφορία των προϊόντων της σε 150 χώρες, η εταιρεία PERFETTI-VAN MELLE θεωρείται από τις ηγέτιδες δυνάμεις στον κλάδο της με 19.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Τα καθαρά κέρδη της το 2013 έφτασαν τα 2,487€ εκατ. με το 38% εξ αυτών να προέρχεται από την Ευρώπη.

  Μέσα από τη συνεργασία αυτή ο Όμιλος METRON LOGISTICS συνεχίζει να επεκτείνεται στον απαιτητικό χώρο του Τροφίμου επενδύοντας σε σημαντικές συνεργασίες με γνωστές εταιρείες που την επιλέγουν ως στρατηγικό συνεργάτη τους στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.