τα νέα μας

"Metron Άριστον" και στη ρυθμική γυμναστική από τη Metron Logistics

 • [ 17 Ιανουαρίου 2015 ]

  Συνεχίζοντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μetron Άριστον» η Metron Logistics προχωρά στη χορηγική υποστήριξη του αθλητικού συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής «Ελληνοαγγλική Αγωγή - Δήμος Ηρακλείου Αττικής».

  Η ομάδα της Ελληνοαγγλικής Αγωγής δημιουργήθηκε το 2001 και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και φεστιβάλ παγκοσμίως με μεγάλες διακρίσεις. Στην ομάδα συμμετέχουν ενεργά οι αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδας της Ρυθμικής στο ensamble (2007-2009).

  Το 2013 αναδείχθηκε σε χρυσή ομάδα στο διεθνή διαγωνισμό Cosmogym Contest, όπως και το 2014. Την ίδια χρονιά διακρίθηκε για τις επιδόσεις της αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Helsingborg της Σουηδίας, γεγονός που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα καμία άλλη αντίστοιχη ελληνική ομάδα.

  Φέτος η «Ελληνοαγγλική Αγωγή – Δήμος Ν. Ηρακλείου» θα συμμετέχει από τις 6 έως τις 12 Ιουλίου στο Cosmogym και εν συνεχεία στο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ της Βουλγαρίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Nessebar. Θέμα της χορογραφίας της ομάδας είναι το «άπειρο» με κυρίαρχο στοιχείο το λογότυπο της Metron Logistics.

  Η Metron Logistics στηρίζοντας το όραμα των παιδιών ενισχύει την προσπάθεια της Ελληνοαγγλικής αγωγής και συνδράμει ουσιαστικά στις προσπάθειες των αθλητριών και αθλητών προκειμένου να σηκώσουν ψηλά για μία ακόμα φορά τη σημαία μας.