τα νέα μας

Η Metron Logistics Χρυσός Χορηγός στη μεγάλη γιορτή των 20 χρόνων της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

 • [ 17 Δεκεμβρίου 2014 ]

  Σε μια ιδιαίτερα μεγαλόπρεπη βραδιά πραγματοποιήθηκε, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, η γιορτή των 20 χρόνων της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, με τη χρυσή χορηγία της Metron Logistics.

  Ο μεγαλύτερος και πλέον δραστήριος Επιστημονικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός των ελληνικών Logistics γιόρτασε τα εικοστά του γενέθλια και τίμησε τους ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει με την προσφορά τους στην ανάδειξη των ελληνικών logistics στη χώρα μας.

  Μεταξύ αυτών τιμήθηκε και η Metron Logistics, για τη συνδρομή της στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, «Η ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Η δυναμική που παρουσιάζουν τα ελληνικά Logistics είναι τέτοια που με τη σωστή εκμετάλλευση των συγκυριών, τις κατάλληλες επενδύσεις και τις απαραίτητες αποφάσεις μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη συμμετοχή τους στο ποσοστό του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, 10,8%, αλλά και από τις επενδύσεις που προσελκύουν. Ας μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία δύσκολα χρόνια της κρίσης, ο μόνος κλάδος στον οποίο επενδύουν πολυεθνικοί κολοσσοί είναι τα Logistics».

  Στο κέντρο της φωτογραφίας διακρίνεται ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος

  Η συνέπεια στις υπηρεσίες, η ποιότητα, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές, κατατάσσουν τη Metron Logistics στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου στη χώρα μας.

  Αποστολή της Metron Logistics είναι η βέλτιστη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας των συνεργατών της μέσω άρτια καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού, προηγμένων μεθόδων λειτουργίας και χρήσης τεχνολογιών αιχμής.