τα νέα μας

WE SHOP FOR YOU- Σούπερ διαγωνισμός στο FACEBOOK

 • [ 7 Ιουλίου 2014 ]

  Στο πλαίσιο της καμπάνιας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «METRON ΑΡΙΣΤΟΝ» πραγματοποιούμε τον πρώτο διαγωνισμό της σελίδας μας στο FACEBOOK όπου πέντε τυχεροί κερδίζουν εντελώς δωρεάν τα ψώνια τους από το SUPER MARKET!

  Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και κερδίστε προϊόντα ετικέτας, καθώς και επώνυμα είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια και το σπίτι σας τα οποία προσφέρει ευγενικά η αλυσίδα ελληνικών SUPER MARKET PROTON*.

  Κάνοντας LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, όπου πέντε τυχεροί κερδίζουν τα ακόλουθα προϊόντα: Ελαιόλαδο, μαρμελάδα, αλάτι, καφέ ελληνικό, κρασί λευκό και κόκκινο, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, μαλακτικό, υγρό πιάτων, βρεφικές πάνες, αναψυκτικά.

  Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:
  1. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook -(αν είστε ήδη φίλοι, παραλείπετε το βήμα 1)
  2. Κάντε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
  3. Κάντε comment / share το διαγωνισμό
  4. Αυτόματα μετέχετε στην κλήρωση.

  Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 14/7/20214 στις 11:59 το μεσημέρι.

  Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο FACEBOOK, καθώς και στην ιστοσελίδα μας.

  Αποκλειστικός Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι το KERDISETO  & http://www.facebook.com/KERDISETO

  Καλή Επιτυχία!


  * Τα SUPER MARKET PROTON, ανήκουν στην ελληνική εταιρεία αγορών «ΕΛ.ΕΤ.Α ΑΕ» η οποία λειτουργεί στο χώρο του λιανεμπορίου από το 1998. Η ΕΛ.ΕΤ.Α αναπτύσσετε σε όλη την Ελλάδα με σεβασμό στον καταναλωτή και στοχεύει στην τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού και στην εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ εμπορίου και βιομηχανίας. Το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ ολα προς όφελος του καταναλωτή.

  This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook