τα νέα μας

Solutions - Από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας με την Χρυσή Χορηγία της Metron Logistics

  • [ 29 Ιουνίου 2014 ]

    Μπροστά σε 200 ανώτατα διευθυντικά στελέχη όλων των κλάδων μίλησε η Metron Logistics μέσω του Διευθυντή Ανάπτυξης, Κώστα Λάμπρου στο συνέδριο που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας στις 18 Ιουνίου 2014.

    Η ομιλία του Κώστα Λάμπρου αφορούσε στην ενότητα με τίτλο: «Η εξέλιξη από 3PL σε 4PL με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας» και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των συνέδρων λόγω των τεκμηριωμένων στοιχείων που παρουσίασε για την ελληνική και τη διεθνή αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και για τις λύσεις που πρότεινε αναφορικά με το ουσιαστικό έργο που παράγουν οι επιχειρήσεις 3PL στη χώρα μας.

    Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ενώ σήμερα μόλις το 20% των μεταφορών της χώρας μας γίνεται μέσω οργανωμένων εταιρειών logistics, στη χαμηλού κόστους Γερμανία το ποσοστό αυτό αγγίζει το 85% και στην Αμερική το 98%! Αν λοιπόν το κράτος πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα -μετά τον Νόμο–Πλαίσιο- στα logistics, αυτό είναι να υποστηρίξει την ανάδειξη της σημασίατης χρήσης υπηρεσιών 3PL, στις ελληνικές επιχειρήσεις».