τα νέα μας

Transport & Logistics Awards- Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Metron Logistics

 • [ 30 Μαΐου 2014 ]

   Το βραβείο της «εξαιρετικής επίδοσης» για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές στη χώρα μας απονεμήθηκε στη METRON LOGISTICS κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα λαμπρής τελετής των Transport & Logistics Awards που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, στις 29 Μαΐου, από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τη Boussias Communications.

  Η καινοτομία, οι πρωτοποριακές μέθοδοι εξυπηρέτησης, ο σύγχρονος στόλος οχημάτων και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια για την ανάδειξη της METRON LOGISTICS ως άριστης εταιρείας στην υποψηφιότητα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

  Η METRON LOGISTICS έλαβε βραβείο για δύο Case Studies που κατέθεσε στην κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίστηκε από εξέχουσες προσωπικότητες της πανεπιστημιακής κι επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας. Το πρώτο στο χώρο των καπνικών προϊόντων και το δεύτερο στο χώρο της λιανικής.

  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νίκος Τασιόπουλος, Διευθυντής Λειτουργιών και Μέλος ΔΣ του Ομίλου METRON LOGISTICS, «Το βραβείο αυτό, μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και παράλληλα μας γεμίζει με περισσότερη δύναμη για να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και καινοτόμες υπηρεσίες, προς όφελος των πελατών μας».

  Ο Διευθυντής Λειτουργιών & Μέλος ΔΣ του Ομίλου METRON LOGISTICS, Ν. Τασσιόπουλος λαμβάνει το βραβείο εξαιρετικής επίδοσης από τον καθ. Ευστράτιο Παπαδημητρίου από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

  Οι νικητές των Transport & Logistics Awards στην κατηγορία των Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών. Ο Κώστας Παπαγεωργίου (αριστερά), ιδιοκτήτης της PTL, μαζί με τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της METRON LOGISTICS, Θεόδωρο Σκαμάγκο (δεξιά).