τα νέα μας

Ο Κώστας Λάμπρου αναλαμβάνει Διευθυντής Ανάπτυξης της METRON LOGISTICS

 • [ 16 Δεκεμβρίου 2013 ]

   Η Metron Logistics, επενδύοντας εκ νέου στο ανθρώπινο δυναμικό της, εντάσσει στην οικογένειά της τον κ. Κώστα Λάμπρου.

  Η Metron Logistics παρουσιάζοντας τα τελευταία χρόνια συνεχή άνοδο στον κύκλο εργασιών της με σημαντική αύξηση του portfolio των πελατών της, στοχεύει στην οργανωτική βελτιστοποίηση της και παράλληλα στην ανάπτυξη νέων projects σχετικών με την εταιρική εξωστρέφεια. Στα πλαίσια αυτά, αναθέτει στον Κώστα Λάμπρου καθήκοντα Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης.

  Ο Κώστας Λάμπρου, έχοντας, στην 25ετή επαγγελματική του πορεία, πολλές διακρίσεις σε διάφορες διοικητικές θέσεις και με βαθύτατη γνώση της εγχώριας αγοράς της εφοδιαστικής αλυσίδας, έχει επιτύχει μια σειρά από υψηλούς στόχους, ως επικεφαλής διευθύνσεων σε πολυεθνικές και εγχώριες εταιρείες.

  Ο Κώστας Λάμπρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δημητσάνα Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το Φυσικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Houston στο Clear Lake, των Η.Π.Α. από όπου έλαβε MSc σε Computer Science.

  Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στη Unilever Hellas, ως Διευθυντής Συστημάτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το 2000 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή ΙΤ στη METKA, ενώ το 2002 διετέλεσε Διευθυντής ΙΤ στην αλλαντοβιομηχανία ΘΡΑΚΗ. Από εκεί προήχθη σε Γενικό Διευθυντή στην S-ΝΕΤ, μέλος του Ομίλου Σπέντζου, και εν συνεχεία σε Διευθύνοντα Σύμβουλό της. Το 2005 ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γεν. Διευθυντή στην εταιρεία MAVE Logistics ενώ από το 2009 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Εταιρείας. Από το Μάρτιο του 2013 ολοκλήρωσε διάφορα έργα στον χώρο των logistics, ως Senior Consultant.