τα νέα μας

Η Metron Logistics χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics και στο επίσημο δείπνο του Συνεδρίου

 • [ 15 Νοεμβρίου 2009 ]

  H Metron Logistics υποστήριξε ως Χορηγός το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 13 και 14 Νοεμβρίου. Οι εργασίες του συνεδρίου, με τίτλο "Master Plan in Logistics" που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Logistics ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

  Η Metron Logistics συμμετείχε στην εκδήλωση με δικό της εκθεσιακό περίπτερο και ήταν ο χορηγός στο επίσημο δείπνο που διοργανώθηκε στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics, στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι πλήθος στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης οι κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου. Χαιρετισμό στο δείπνο απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Σωτήρης Τριχάς.

  Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Roland Dachs (πρόεδρος ELMED) , Τριχάς Σωτήρης (πρόεδρος EEL ,Διευθ. Σύμβουλος Fashion Logistics ΑΕ –Όμιλος SPRIDER STORES ), Σταύρος Κυριακούλιας (αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΕL – BDF operations manager), Johannes Wieczorek (Director for Freight Transport & Logistics Expert

  Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Σακοράφας Κων/νος, Σκαμάγκος Θεόδωρος, Τασιόπουλος Νίκος, Καλαντζή Χαρά.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Logistics κ. Θόδωρος Σκαμάγκος, ανέλυσε τις προοπτικές των Logistics και τον ρόλο της Metron Logistics, που αντίθεση με την τάση μεταξύ των παραδοσιακών 3PL (3rd Party Logistics) προς την επικέντρωση στα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους και στην αξιοποίηση των υποδομών τους, η Metron Logistics αναλαμβάνει ολόκληρη την λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού, αποτελώντας μια νέα μορφή συνεργάτη 4PL (4th Party Logistics). Επίσης παρουσίασε το ιδιόκτητο ολοκληρωμένο πανελλαδικό δίκτυο διανομής της εταιρείας, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά 110 πόλεις με 24ωρη παράδοση και όλα τα απομακρυσμένα σημεία με 48ωρη παράδοση.

  Το Συνέδριο αποτέλεσε, κατά την εκτίμηση όλων, συμμετεχόντων και διοργανωτών, ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη των Logistics στην Ελλάδα, με την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Logistics.