τα νέα μας

Η Metron Logistics στη φανέλα του Πυρρίχιου Ασπροπύργου

 • [ 22 Νοεμβρίου 2013 ]

  Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2013 η Metron Logistics ως Good Corporate Citizen στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις της, προχώρησε στη χορηγία του Α.Σ. ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ε.Π.Σ.Δ.Α. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής) και κατέχει την 7η θέση στο πρωτάθλημα.

  Μέσα από την χορηγία αυτή η Metron Logistics στηρίζει την τοπική κοινωνία και κυρίως τους νέους της περιοχής που στρέφονται στον αθλητισμό για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

  Η ιστορία του Πυρρίχιου Ασπροπύργου ξεκινά το 2006 όταν ο Γιώργος Μακρόπουλος δημιούργησε την ακαδημία 3F. Η ακαδημία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με παιδιά όλων των ηλικιών, με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό, καθώς αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί την μοναδική ακαδημία ποδοσφαίρου στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι διακρίσεις των ομάδων είχαν σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη της ακαδημίας σε μία από τις καλύτερες της κατηγορίας της.

  Απόρροια αυτού ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα ανδρών που απορρόφησε όλα τα παιδιά που τελείωναν από την κατηγορία των παίδων, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αναζητήσουν αλλού ομάδα ανδρών, με αβέβαιες προοπτικές.

  Έτσι το 2009 γεννήθηκε η ομάδα ανδρών με την ονομασία Α.Σ. ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ με προπονητή της ομάδας τον Νίκο Λαμπρινάτο και γενικό αρχηγό τον Θεόδωρο Σοφιανίδη . Η ακαδημία συνεχίζει το έργο της με τον ίδιο ενθουσιασμό, αφού πλέον οι αθλητές της αποτελούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.