τα νέα μας

Πανελλαδική Διανομή των προϊόντων της ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΕ από τη Metron Logistics

  • [ 11 Σεπτεμβρίου 2013 ]

    Η Metron Logistics ενισχύει το εταιρικό της πελατολόγιο με την υπογραφή μίας σημαντικής συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρεία ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Α.Ε. στον τομέα της πανελλαδικής διανομής των οικιακών σκευών PAL, καθώς και των καινοτόμων δίσκων εξηλασμένης πολυστερίνης XPS για τη βιομηχανία τροφίμων.

    Η εταιρεία ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στα σκεύη κουζίνας με το σήμα PAL -όπως κατσαρόλες, χύτρες, τηγάνια, γάστρες, γυάλινα πυρίμαχα σκεύη, φόρμες ζαχαροπλαστικής κ.ά.-, τη διανομή των οποίων έχει αναλάβει πλέον σε όλη την επικράτεια η Metron Logistics. Τα προϊόντα PAL πωλούνται σε όλες τις αλυσίδες Super Market της χώρας και σε επιλεγμένα καταστήματα οικιακών ειδών. Σκεύη της ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Α.Ε. εξάγονται διεθνώς, ενώ προϊόντα της έχουν φτάσει στα ράφια διάσημων καταστημάτων όπως τα Crate & Barrel και τα Habitat.

    Επίσης, η συνεργασία της Metron Logistics με την εταιρεία ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Α.Ε. αφορά και στην διανομή των εξειδικευμένων προϊόντων πλαστικής άκαμπτης συσκευασίας XPS -δισκάκια συσκευασίας πουλερικών, κρεάτων και αρτοσκευασμάτων- που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και από εταιρείες εστίασης.