τα νέα μας

H Metron Logistics Χάλκινος Χορηγός στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

  • [ 7 Νοεμβρίου 2012 ]

    Η Metron Logistics συμμετείχε δυναμικά, ως Χάλκινος Χορηγός, στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, που πραγματοποιήθηκε στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2012, στο Ζάππειο Μέγαρο, από την Ελληνική Εταιρεία Logistics. Παράλληλα, χορήγησε το καθιερωμένο επίσημο δείπνο που προηγήθηκε του Συνεδρίου.

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, «Η συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο θεσμικό γεγονός του κλάδου μας είναι πλέον καθιερωμένη, καθώς όλη η αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας λαμβάνει μέρος. Παράλληλα, η παρουσία μας αποδεικνύει ότι σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλη τη χώρα, η Metron Logistics παραμένει μια δυναμική και υγιής εταιρεία στο χώρο των 3PL».

    Κατά τη διάρκεια του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics η Metron Logistics παρουσίασε μέσα από το εκθεσιακό της περίπτερο το νέο της εταιρικό έντυπο που προβάλλει όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.

    Η Metron Logistics ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2006. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί ένα αυτόνομο δίκτυο διανομής ξηρού φορτίου με 42 περιφερειακούς κόμβους 300-2.000 τ.μ. (hubs) στις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας.