τα νέα μας

Συνέδριο Logistics Rebuilding - Ένα Case Study win-win συνεργασίας από τη Metron Logistics

 • [ 29 Μαΐου 2012 ]


  Στις 29 Μαΐου, η Metron Logistics συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο «Logistics Rebulding, 15+5 Ελληνικά Case Studies», που διοργάνωσε το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning.
  Στόχος του συνεδρίου ήταν να παρουσιαστούν, σε μια μέρα, όλα τα σημαντικά Case Studies που συντελούνται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, από πλευράς ενεργειών logistics rebuilding.
  Η Metron Logistics συμμετείχε τόσο στο συνεδριακό μέρος, με ομιλία του κ. Θεόδωρου Σκαμάγκου, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, όσο και στο εκθεσιακό, με περίπτερο.


  Ο κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, μίλησε για το «Project: Ideal Standard-Από το σχεδιασμό στην εφαρμογή 3PL υπηρεσιών», αναπτύσσοντας στα στελέχη της αγοράς, που παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου, πως μέσα σε 45 ημερολογιακές μέρες η Metron Logistics, με την εφαρμογή των κατάλληλων διαδικασιών και μηχανογραφικών συστημάτων, διαμόρφωσε τις αναγκαίες συνθήκες για την αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της Ideal Standard στην ελληνική αγορά. Οκτώ μήνες μετά, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά: Warehousing KPIs: 99,98% και Distribution KPIs: 99,22%.
  Την ομιλία της Μetron Logistics παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλοι όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο.
   

  Η Metron Logistics ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2006. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί ένα αυτόνομο δίκτυο διανομής ξηρού φορτίου με 35 περιφερειακούς κόμβους 300-2.000 τ.μ. (hubs) και κέντρο διανομής στο Ρέντη Αττικής. Παραδίδει εμπορεύματα εντός 24 ωρών και στις 120 βασικές ελληνικές αστικές περιοχές.