τα νέα μας

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας της Φαίδων από τη Metron Logistics

  • [ 4 Ιανουαρίου 2012 ]

    Τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας για το σύνολο της κεντρικής και νοτίου Ελλάδος ανάλαβε η Metron Logistics για την εταιρεία βιομηχανικής ζαχαροπλαστικής Φαίδων.

    Η Metron Logistics διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής εμπορευμάτων στην χώρα μας με 35 τοπικά διαμετακομιστικά κέντρα. Με καθημερινές απ’ ευθείας αποστολές σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της επικράτειας και μέσω των τοπικών hubs είναι δυνατή η πανελλαδική διανομή εντός 24ων ωρών.

    Η εταιρεία Φαίδων ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1971. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Νέα Σαντα Κιλκίς σε στεγασμένο χώρο 15.000 m2. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μεγάλης παραγωγικής δυνατότητας, η Φαίδων παράγει μια σειρά προϊόντων ακλουθώντας τις προδιαγραφές του συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001: 22000 και HACCP που αφορά την υγιεινή και ασφάλεια. Από τον Οκτώβριο του 2007 απέκτησε και τα πιστοποιητικά ποιότητας IFS (International Food Standard ) και BRC (British Retail Consortium). Από τις αρχές του 2009 η ΦΑΙΔΩΝ έχει παρουσιάσει στην αγορά μια σειρά Βιολογικών κουλουριών κάτω από την επωνυμία BIOFEDON.