τα νέα μας

Συνεργασία Makro και Metron Logistics στην ψυχόμενη μεταφορά

  • [ 5 Οκτωβρίου 2011 ]

    Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργασιών της η Metron Logistics προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Makro Hellas για την ψυχόμενη μεταφορά εμπορευμάτων από τα καταστήματα της Makro, στην Ξάνθη και την Παλλήνη, προς τους πελάτες της.

    Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο 2011 με το κατάστημα της Ξάνθης και τον Ιανουάριο 2012 ακολούθησε η Παλλήνη.

    Η Makro είναι το μεγαλύτερο Κας & Καρυ χονδρικής στην Ελλάδα, προσφέρει ποιότητα, ολοκληρωμένες λύσεις και μοναδικές ευκαιρίες για αγορές -στις πιο συμφέρουσες τιμές- με κύριο στόχο την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των πελατών της.

    Η Metron Logistics κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της διανομής μερικού φορτίου (LTL) διανέμοντας εντός 24ώρου σε 120 πόλεις της χώρας. Εξειδικεύεται στην customized και υψηλού κινδύνου μεταφορά, διαθέτει διαμετακομιστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και πλούσια εμπειρία στον έλεγχο του κινούμενου στόλου (τηλεματική, on-line έλεγχο θερμοκρασιών), καθώς και «πακέτο» προϊόντων 3PL με αποθήκευση, in-door διαχείριση, ευέλικτο σύστημα χειρισμού αποθηκών (WMS). Η Metron Logistics είναι το μοναδικό 3PL της χώρας με αυτόνομο δίκτυο διανομής εμπορευμάτων.