τα νέα μας

Νέες προοπτικές ανάπτυξης

 • [ 16 Ιανουαρίου 2012 ]

  Οι νέες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο δημιουργήθηκαν για να απαντήσουν στην ανάγκη του Ομίλου Metron Logistics για τη δυναμική ενίσχυση του προϊόντος «αποθήκευση και εργασίες διαχείρισης των αποθεμάτων του πελάτη».

  Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο, η Ideal Standard International BVBA επεκτείνει τη συνεργασία της με την Metron Logistics από την πανελλαδική διανομή στην πλήρη υποστήριξη των εγχώριων δραστηριοτήτων της εφοδιαστικής της αλυσίδας.
   

  Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, «Η επιλογή της εταιρείας μας από την Ideal Standard στηρίχθηκε στην ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Άλλωστε, οι νέες μας εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο και το πανελλαδικό δίκτυο διανομής μας, εγγυώνται ασφαλή, έγκαιρα και ολοκληρωμένα logistics για τους συνεργάτες μας».

  Ο στεγασμένος χώρος αποθήκευσης της Metron Logsitics στον Ασπρόπυργο είναι 7.500τμ, στον οποίο παράλληλα μεταφέρθηκε κι η διοίκηση της εταιρίας, από το Μοσχάτο, σε γραφεία 500τμ.

  Η Metron Logistics διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής εμπορευμάτων στην χώρα μας με 35 τοπικά διαμετακομιστικά κέντρα. Με καθημερινές απ’ ευθείας αποστολές σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της επικράτειας και μέσω των τοπικών hubs είναι δυνατή η πανελλαδική διανομή εντός 24ων ωρών.

  Η Metron Logistics κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της διανομής μερικού φορτίου (LTL) διανέμοντας εντός 24ώρου σε 120 πόλεις της χώρας. Εξειδικεύεται στην customized και υψηλού κινδύνου μεταφορά, διαθέτει διαμετακομιστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και πλούσια εμπειρία στον έλεγχο του κινούμενου στόλου (τηλεματική, on-line έλεγχο θερμοκρασιών), καθώς και «πακέτο» προϊόντων 3PL με αποθήκευση, in-door διαχείριση, ευέλικτο σύστημα χειρισμού αποθηκών (WMS). Η Metron Logistics είναι το μοναδικό 3PL της χώρας με αυτόνομο δίκτυο διανομής εμπορευμάτων.