τα νέα μας

Νέα συνεργασία με την ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ ΑΦΟΙ ΑΕ

 • [ 24 Φεβρουαρίου 2011 ]

  Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ ξεκίνησε στην Ηλιούπολη το 1977 από τα δύο αδέλφια από τα Γιάννενα, Σωτήρη και Χρήστο, του Στέλιου και της Όλγας Κολομβούνη. Ένα μικρό μαγαζάκι με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, κρυμμένο σε μια γωνιά του νοτίου αυτού προαστίου. Η αγάπη και το πάθος των δύο αδελφών για αυτό που κάνουν και το έντονο συναίσθημα της προσφοράς στους συνανθρώπους τους, τους έφεραν κοντά στους πρώτους πελάτες τους, με τους οποίους έγιναν σύντομα και φίλοι. Σιγά σιγά και με πολύ δουλειά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό "όνομα" στη γειτονιά της εποχής τους.

  Η έμφυτη ανάγκη τους για δημιουργία τους ώθησε στο να μεγαλώσουν το κατάστημά τους και να κινηθούν προς το εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Πάντα κοντά στο πελάτη και έχοντας σαν κινητήρια δύναμη την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών τους με κάθε κόστος, κατάφεραν να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους και να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

  Το δεύτερο μαγαζί ήρθε το 1995 στον Α. Δημήτριο. Στο "Μπραχάμι", όπως είχαν μάθει να το λένε από τα παιδικά τους χρόνια, όταν ήρθαν μαζί με τους γονείς τους από την Ήπειρο να εγκατασταθούν εκεί σε πολύ δύσκολα χρόνια. Συναισθηματικά και ιστορικά δεμένοι με αυτή τη γειτονιά της Αθήνας, μαθεύτηκαν γρήγορα και κατάφεραν να εδραιωθούν κάνοντας αυτό που έμαθαν πολύ καλά: "να προσφέρουν στους πελάτες τους την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που θα ήθελαν να έχουν οι ίδιοι".

  Το 1999 ήρθε και το τρίτο μαγαζί στην Αργυρούπολη, το οποίο σύντομα μεταφέρθηκε στο Ελληνικό, σε ένα χώρο 2.500 τ.μ., με νέες δυνατότητες προς όφελος των πελατών της εταιρίας. Η εταιρία αρχίζει και μεγαλώνει πιο γρήγορα, με νέες δομές και μοντέρνες τεχνικές, αλλά πάντα με μία αξία στη "καρδιά" της: "την άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη".

  Μια νέα και δυνατή συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό ξεκινάει το 2007, μέσα στο Στρατόπεδο Σακέτα Β’ στο Βύρωνα. Αν ανοίγοντας ένα κατάστημα μέσα στην πολύ όμορφη υπάρχουσα μονάδα των ΕΚΕΜΣ, χτίζεται μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.

  Μέσα στο 2008 η εταιρεία εγκαινιάζει το νέο της «παιδί», ένα υπερκατάστημα 3000 τ.μ. στο Κορωπί, σε μια περιοχή που υπόσχεται πολλά.

  Η εταιρεία, παραμένοντας αμιγώς ελληνική και οικογενειακή, αναπτύσσει συνεχώς νέες μονάδες με σύγχρονες υπηρεσίες, με τη νέα γενιά να φέρνει τις ιδέες της και τις δυνατότητές της και τη παλαιά γενιά να τις αναμιγνύει άριστα με τη πείρα της.

  Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στους κολοσσούς των εταιριών από το εξωτερικό, η ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ παραμένει παραδοσιακή στο είδος της και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες τις και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

  Όπλα της: η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες, οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.